Οι εγκαταστάσεις αυτόνομης  θέρμανσης σε διαμερίσματα, αποτελούν τον μεγαλύτερο όγκο των έργων μας.. Η αυτόνομη θέρμανση αποτελεί την ιδανική λύση στα προβλήματα συνεννόησης μεταξύ συνιδιοκτητών σε πολυκατοικίες για την λειτουργία και τις χρεώσεις της κεντρικής θέρμανσης. Εκτός αυτού δίνει άλλη ποιότητα ζωής, με πλήρη έλεγχο της θέρμανσης και των οικονομικών ενός νοικοκυριού. Ανεβάζει το επίπεδο της ζωής και αυξάνει την εμπορική αξία του ακινήτου.

Ο νόμος 4447/2017, στο άρθρο 127, δίνει την δυνατότητα  σε κάθε διαμέρισμα να αποκοπεί από την κεντρική θέρμανση και να προβεί σε εγκατάσταση αυτόνομης θέρμανσης, οποιασδήποτε μορφής.

Εμείς κατασκευάζουμε πλέον των 80 αυτόνομων εγκαταστάσεων θέρμανσης ανά έτος. Οι εγκαταστάσεις μας έχουν το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα, άριστη λειτουργία και ο χρόνος κατασκευής είναι ο ελάχιστος δυνατός. Η ενόχληση των ενοίκων είναι η μικρότερη δυνατή και η καθαριότητα αποτελεί προτεραιότητά μας.

Ακολουθώντας τον αντίστοιχο σύνδεσμο, θα ενημερωθείτε για όλες τις μορφές αυτόνομης θέρμανσης και εσείς θα διαλέξετε την κατάλληλη για το διαμέρισμά σας.