Κατασκευάζουμε εγκαταστάσεις αυτόνομης  θέρμανσης σε διαμερίσματα. Η αυτόνομη θέρμανση αποτελεί την μοναδική λύση στα προβλήματα συνεννόησης μεταξύ συνιδιοκτητών σε πολυκατοικίες. Εκτός αυτού δίνει άλλη ποιότητα ζωής, με πλήρη έλεγχο της θέρμανσης και της οικονομίας. Αποτελεί ανέβασμα ενός επιπέδου ζωής και αυξάνει την εμπορική αξία του σπιτιού.

Ο νέος νόμος 4447/Τεύχος Α’ 241/23.12.2016, στο άρθρο 39, δίνει την δυνατότητα  σε κάθε διαμέρισμα να αποκοπεί από την κεντρική θέρμανση και να προβεί σε εγκατάσταση αυτόνομης θέρμανσης, οποιασδήποτε μορφής.

Εμείς κατασκευάζουμε πλέον των 80 αυτόνομων εγκαταστάσεων θέρμανσης ανά έτος. Οι εγκαταστάσεις μας έχουν το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα, άριστη λειτουργία και ο χρόνος κατασκευής είναι ο ελάχιστος δυνατός. Η ενόχληση των ενοίκων είναι η μικρότερη δυνατή και η καθαριότητα αποτελεί προτεραιότητά μας.

Ακολουθώντας τον αντίστοιχο σύνδεσμο, θα ενημερωθείτε για όλες τις μορφές αυτόνομης θέρμανσης και εσείς θα διαλέξετε την κατάλληλη για το διαμέρισμά σας.